Verzenden & Bezorgen

Onze pakketten worden binnen Europa verstuurd met GLS. 98% van de pakketpost wordt door GLS tijdig bezorgd. Dit betekent dat als je op werkdagen voor 14.00 uur besteld en betaald hebt, de kans aanzienlijk groot is dat je bestelling de volgende dag al geleverd wordt, binnen zowel Nederland als ook in België. Op het moment dat wij je order versturen ontvang je van ons een bericht via e-mail. In dat bericht vind je een Track&Trace link waarmee je de bestelling online kunt volgen. Je kunt ook online aflevertijden zelf bepalen of wijzigen.

Je kunt via de Track&Trace link, dag en nacht, aflevertijden altijd zelf wijzigen. Is er niemand thuis dan laat de bezorger een kaartje voor je achter in de brievenbus. Op het kaartje vind je instructies over de nieuwe bezorging van je pakket. Voor bestellingen binnen Nederland; kun je ook aangeven of je het pakket, op een tijdstip dat jou het beste uitkomt, gaat afhalen bij een GLS-servicepunt bij jou in de buurt. GLS heeft meer dan 700 servicepunten binnen Nederland. JE HOEFT DUS NIET THUIS TE BLIJVEN VOOR DE BEZORGING VAN JE BESTELLING!

Tijden het bestelproces kun je aangeven op welk adres je de bestelling wilt ontvangen. Heb je al reeds een account van onze webshop dan worden je, eerder opgeslagen, gegevens automatisch ingevuld zodra je ingelogd bent. Wil je echter de artikelen op een ander adres bezorgd krijgen kun je dat andere adres tijdens het bestelproces invoeren. Let wel op ! GLS bezorgd niet op een postbus-adres. Houd hier a.u.b. rekening mee tijdens het afronden van je bestelling.

De verzendkosten zijn €3,95 voor Nederland en €6,95 voor Belgie, maar vanaf €25,- betaal je geen verzendkosten. Tijdens het bestellen verdwijnen de verzendkosten van zelf uit je winkelmandje zodra het totaal bedrag van je bestelling hoger is dan €25,-.

Bestel je op werkdagen voor 14.00 uur word je bestelling de volgende werkdag al geleverd. Bestel je echter op zaterdag of zondag dan wordt je bestelling op dinsdag thuisbezorgd. Tijdens (nationale) feestdagen kan het langer duren voordat je bestelling afgeleverd wordt. Hiervoor vragen we graag je begrip.

0