Babyartikelen Havlu

Het is belangrijk om zorgzaam om te gaan met het tere huidje van uw kleine kindje. Baby’tjes gaan met regelmaat in bad. Het is natuurlijk ook heel leuk voor u als ouder om uw kleine kindje te baden en te wassen. Je ziet de kleintjes ervan genieten. Om het uw kleintje optimaal naar de zin te maken in de badkamer, zijn er de babyartikelen van Havlu.

Wij beschikken over kleine handdoeken, badjasjes en badcapes. Alle babyartikelen van Havlu voor in de badkamer zijn vervaardigd van het zachtste katoen. Dat blijft duurzaam zacht. Het neemt gemakkelijk vocht op en geeft heerlijke warmte af aan uw kleine kindje.

Ook babyartikelen van Havlu buiten de badkamer

Ook aan de eettafel is zorg voor uw kleine kindje geboden. Helaas kennen de allerkleinste medemensen onder ons de tafelmanieren nog niet zo goed. Het kan een aardige knoeiboel worden. Ook daarvoor bieden wij heerlijk zachte babyartikelen aan bij Havlu. Doe uw kleintje een van de fraaie slabbertjes om. Die irriteren hem of haar niet en houden de kleertjes netjes schoon. Ook nadat u de slabbers uitgewassen heeft zijn ze nog heerlijk zacht.

Babyartikelen van Havlu om het mondje van de kleine schoon te poetsen bieden wij ook aan. Met onze spuugdoekjes veegt u eenvoudig het mondje schoon. Door het zachte karakter van het doekje zal uw kindje zich niet verzetten.

Hoe komt het dat de producten van Havlu zo zacht zijn?

In al onze producten, dus ook in de babyartikelen van Havlu, is eeuwenoude kennis verwerkt van onze Turkse voorouders. Deze wevers waren bedreven in het vervaardigen van hamamdoeken. Het wellnessgevoel dat zij nastreefden maken we vandaag de dag toegankelijk voor uw allerkleinste kindje, zodat hij of zij kan genieten van onze heerlijk zachte producten.

Bestel vandaag nog voor 16:00 babyartikelen van Havlu en u heeft ze morgen al in huis.

0