Badhandoeken Havlu

Wanneer u heerlijk ontspannen in bad of onder de douche bent geweest, zijn uw geest en lichaam weer volledig tot rust gekomen. Hoe geweldig is het dan wel niet om u vervolgens met een van de ultra zachte badhanddoeken van Havlu af te kunnen drogen? Dat voelt pas als ware wellness.

Het woord ‘Havlu’ betekent handdoek in het Turks. De affiniteit met badtextiel zit ons in het bloed. Onze voorouders weefden al hamamdoeken volgens eeuwen oude familie tradities. En vandaag de dag wordt die traditie voortgezet. Havlu biedt een uitgebreid assortiment van badhanddoeken aan van zeer goede kwaliteit.

Dat betekent dat een badhanddoek van Havlu ook na regelmatig gebruik en wassen nog zeer zacht aanvoelt. En vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor een groot aantal verschillende kleuren en maten. Stem uw keuze af op het karakter van uw badkamer.

De badhanddoek van Havlu: de zachtste die er maar zijn

Iedere badhanddoek van Havlu wordt geproduceerd van de fijnste natuur zuivere katoen. Wij gebruiken een speciale weeftechniek die als resultaat heeft dat de badhanddoeken van Havlu nog zachter aanvoelen en het vocht nog beter absorberen. Dat voelt prettig voor u en u kunt zich bovendien sneller en gemakkelijker afdrogen.

De badhanddoeken van Havlu hebben een exclusief en bijzonder karakter. En dat merkt en voelt u meteen wanneer u ze gebruikt. Ze zijn onder andere beschikbaar in de maten 60×110 cm en 70×140 cm. U heeft een groot aantal kleurenmogelijkheden zoals antraciet, blauw, ecru, mint, taupe of wit.
Wanneer u de extra grote bandhanddoek van Havlu om u heen slaat dan weet u hoe weldaad voelt.

Bestel direct!

Verwen uzelf met een badhanddoek van Havlu! Kijk rond in onze webshop en kies de maat en kleur die bij u passen. Wanneer u voor 16:00 bestelt, heeft u onze badhanddoeken morgen al in huis.

0