Badjassen Havlu

Zeker in de koude wintermaanden is er niets zo heerlijk als lekker even in bad te gaan of onder een heerlijk warme douche te stappen. In de zomermaanden doet u dat vooral om even af te koelen maar in de winter om het juist even lekker warm te krijgen.

Uw stramme spieren worden er heerlijk soepel van en u kunt echt even genieten. Wanneer u vervolgens uit bad stapt, is dat soms even een onprettig moment. De kou komt u dan namelijk vaak weer even tegenmoet. Maar wanneer u direct nadat u zich heeft afgedroogd een van de heerlijk zachte badjassen van Havlu aantrekt, dan bent u dat frisse moment al direct weer vergeten.

Ook badjasjes van Havlu voor de allerkleinsten

Badjassen van Havlu zijn beschikbaar in een groot aantal kleuren en maten. Ze zijn heerlijk zacht en nemen eventueel overtollig vocht dat zich nog op uw lichaam bevindt eenvoudig op. Tegelijkertijd bieden ze u een aangenaam warmtegevoel. Dat gevoel is het resultaat van het gebruik van 100% zuivere katoen. Daarnaast is in de vervaardiging van de badjasjes van Havlu eeuwenoude weefkennis verwerkt. Daardoor voelt ons katoen nog zachter en lichter. En dat blijft ook zo, zelfs na diverse wasbeurten.

Voor de kleinsten onder ons zijn er de kleine badjasjes van Havlu. Want ook de kleine medemens houdt van zachtheid en warmte. Nadat u uw kindje uit bad heeft gehaald wil het niets liever dan zo snel mogelijk een van de badjasjes van Havlu aantrekken. Die zitten oh zo lekker.

Vandaag besteld, morgen in huis

Bestelt u vandaag voor 16:00 dan heeft u morgen al een van de badjassen van Havlu in huis. Nooit meer kou direct na het baden of douchen. De badjasjes van Havlu zorgen voor een heus wellnessgevoel.

0