Badtextiel Havlu

Badtextiel van Havlu betreft al het textiel dat u in de badkamer gebruikt. Daarbij gaat het onder andere om:

  • Handdoeken
  • Badhanddoeken
  • Washandjes
  • Strandlakens
  • Badjassen

Voor een fijn gevoel is het belangrijk dat al deze textielproducten zijn vervaardigd van het zuiverste katoen. Dat katoen dient niet alleen zacht aan te voelen maar ook vocht eenvoudig op te nemen. Al het badtextiel van Havlu wordt bovendien snel weer droog en geeft heerlijke warmte af.

Waarom zou u kiezen voor badtextiel van Havlu?

Onze voorouders in Turkije waren al dag in dag uit bezig met het zoeken naar het beste weefresultaat voor hun hamamdoeken. Uiteindelijk werd de oplossing gevonden in de toepassing van het zuiverste soort katoen in combinatie met speciale weeftechnieken die ervoor zorgen dat de stof ultra zacht aanvoelt. Het badtextiel van Havlu bevat heden ten dage nog steeds de kennis die destijds door onze wevende voorouders werd opgedaan.

Wanneer u kiest voor badtextiel van Havlu dan kiest u voor producten met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Goedkope handdoeken en washandjes worden na meerdere wasbeurten al snel hard en dat voelt niet prettig aan uw huid. Ze nemen dan ook minder goed vocht op, juist datgene waar badtextiel voor is bedoeld. Kies daarom voor Havlu!

Ook leuk als cadeau

Badtextiel van Havlu is authentiek en wordt voor een groot deel nog handmatig vervaardigd. Het krijgt de aandacht die het verdient. Gun uzelf alleen de beste producten op het gebied van badtextiel en kies voor Havlu. U kunt direct bestellen. Voor 16:00 vandaag besteld betekent dat u de producten morgen al in huis heeft.

Ook om als cadeau te geven zijn onze badtextiel producten zeer geschikt. Wat dacht u van een originele hamamdoek? Uw vriend of vriendin zal zich daar telkens met veel plezier mee afdrogen. Vrijwel al het badtextiel van Havlu is in meerdere formaten verkrijgbaar. Bestel direct!

0